قم/
پیگیری برای ارتقای منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم به پارک ملی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، محمود علی رکنی بیان کرد: مناطق زیست محیطی حساس قم شامل مناطق با ارزش زیستگاهی می شوند.

وی گفت: منطقه حفاظت شده پلنگ دره یکی از این مناطق است که دارای حیات وحش و پوشش گیاهی حساس است و در حال پیگیری برای تبدیل منطقه امن آن به عنوان پارک ملی یا پناهگاه حیات وحش هستیم.

وی ادامه داد: از آنجایی که در این منطقه زیستگاه انسانی وجود ندارد احتمال اینکه به صورت پارک ملی درآید بسیار است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم بیان کرد: پیشنهاد تبدیل منطقه شکار ممنوع حوض سلطان در اتوبان قم-تهران به منطقه حفاظت شده داده شده است، همچنین تاکید بر این است که این منطقه در کنوانسیون بین المللی تالاب ها نیز ثبت شود.

وی گفت: پیشنهاد تبدیل منطقه کهندان، قاهان، دشت مسیله و کهک به منطقه شکار ممنوع داده شده است تا پس از آن به منطقه حفاظت شده ارتقا یابد.

وی بیان کرد: در حال پیگیری برای ثبت تالاب مره و تالاب غدیر در کنوانسیون بین المللی تالاب ها هستیم.

رکنی گفت: هدف این است که یک زنجیره متصل تحت مدیریت و شکار ممنوع در سطح استان داشته باشیم زیرا اعمال مدیریت یکپارچه اهمیت بسیاری دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد بر این است که چنانچه شبکه به هم متصل و اتصال فیزیکی مناطق تحت مدیریت سازمان ایجاد شود مدیریت به صورت بهتری انجام خواهد شد./س