قمه کشي براي يک پنير تاريخ گذشته
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ روز گذشته تعدادي زيادي از شهروندان با 110 تماس گرفته و از يک مورد قمه کشي و عربده کشي در بزرگراه صدر خبر دادند.
 
نزديک ترين واحد گشت کلانتري 124 قلهک بلافاصله خود را به محل درگيري رساند و متهم که در حال تهديد و زدن يک پسر نوجوان بود با مشاهده خودرو پليس از محل متواري شد.
 
ماموران پس از پياده شدن از خودرو و بررسي اوليه از شاکي(فروشنده سوپر مارکت) اين پرونده دريافتند که دقايقي پيش شاگرد يکي از مغازه‌هاي همان اطراف يک بسته پنير خريداري کرده و براي صاحبکارش مي‌برد، و صاحبکار که جواني 25 ساله به نام محسن بود با ديدن تاريخ پنير فاسد خونش به جوش مي‌آيد و با برداشتن قمه به سمت مغازه سوپر مارکت مي‌رود و با عربده کشي فروشنده را مورد ضرب و شتم قرار مي‌دهد.
 
پس از تکميل اطلاعات ماموران کلانتري قلهک طرح مهار در منطقه به اجرا گذشاته و متهم در يکي از خيابن‌هاي اطراف رديابي و دستگير مي‌کنند.
 
انتهاي پيام/