خشونت رفتاری را کنترل کنید
 قرابی مقدم جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: هر نوع بدرفتاری که در جامعه اتفاق می افتد نوعی خشونت است که بیشتر به صورت جسمانی خود را نمایش می دهد و افراد جامعه از زور فیزیکی به منظور قراردادن دیگران در وضعیتی که بر خلاف خواسته شان است استفاده می کنند.
وی افزود: بیشتر افرادی که از لحاظ اقتصادی و اجتماعی در وضعیت بدی قرار دارند به خشونت روی می آورند و دیگران را آزار و اذیت می دهند.
خشونت همیشه در جامعه وجود دارد و بیشتر مواقع خشونت پیامدهای ناگوار و ناخوشایندی را برای اطرافیان به دنبال دارد.
قرایی مقدم جامعه شناس بیان کرد: فرد خشن به دلیل نرسیدن به اهدافش به خشونت رفتاری متوسل می شود و خشونت جسمی و جنسی و روحی و همچنین روانی که بر یک فرد وارد می شود می تواند عواقب غیر قابل جبرانی را به دنبال داشته باشد.
ایشان همچنین اضافه کرد: خشونت بیشتر با کتک زدن افراد همراه است و برخی افراد به دلیل داشتن سادیسم به آزار جسمی و جنسی همسران و یا فرزندان خود دست می زنند.
خشونت در بیشتر مواقع به دلیل خشم اتفاق می افتد و بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز همراه است به دلیل نرسیدن یک فرد به اهدافش انجام می گیرد.
امان قرایی مقدم یادآور شد: خشونت اقتصادی یکی دیگر از خشونت ها در جامعه محسوب می شود که افراد را با قراردادن در تنگنا و پول ندادن به آنها شکنجه می دهد.
وی تصریح کرد: خشونت روانی مانند سرکوفت زدن جلو خانواده و تحقیر کردن است و خشونت صدمه و آزار جسمی بر دیگران می زند که پیامدهای ناخوشایندی به همراه دارد.
در بعضی مواقع افراد به طور آگاهانه یا ناآگاهانه دست به خشونت می زنند و دیگران را ناراحت و رنجور می کنند.
خشونت یک پدیده قابل اندازه گیری و می تواند در هر فردی به مراتب تغییر کند.
وی ادامه داد: صدمه زدن با خشونت عامل های مهمی دارد و هر شخصی که تحت خشونت قرار می گیرد نمی تواند به راحتی به آسودگی و آرامش برسد.
بدقولی و بی اعتنایی نوعی خشونت رفتاری است و خشونت رفتاری نوعی از خشونت روانی است که بدون استفاده از خشونت کلامی صورت می گیرد.
ترابی مقدم در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: خشونت رفتاری نوعی از خشونت روانی است که به صورت غریزی اتفاق می افتد و در اکثر مواقع برای برقراری تعادل در فرد به وجود می آید. /
more...