دریچه گزارش می‌دهد؛
بي‌بي‌سي در تلاش براي تخريب شبكه اجتماعي ايراني
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ 10 ژوئیه شبکه اجتماعی توئیتر خبری مبنی بر این که "سایت farstwitter.ir هیچ گونه ارتباطی با شرکت و سرویس رسمی توئیتر ندارد. لطفا اطلاع رسانی کنید." در صفحه رسمی خود منتشر کرد.



(با بررسی که شد بیشتر باز توئیت‌ها توسط افراد غیر ایرانی و بیگانه بوده است)

این در حالی است که فارس توئیتر به مدد گروهی از جوانان ایرانی در فضای وب راه اندازی شده است تا کاربران ایرانی بتوانند در یک محیط کاملا امن و ایرانی به اشتراک گذاری مطالبشان بپردازند. فارس توئیتر آن قدر موفق شده است كه به محض انتشار خبر راه اندازی آن در صفحه دريچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران، اين شبكه بدون هيچگونه توجيه فني و علمي توسط آنتی ويروس‌های خارجی بلاک شد.



علی اکبر صادقی مدیر جوان و خوش ذوق این شبکه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار دریچه گفت: فارس توئیتر در حالی راه اندازی شد كه تمام سايت‌های خارجی نسبت به راه اندازی اين سايت در فضای مجازی عكس العمل نشان دادند، برای مثال توئيتر بعد از راه اندازی اين سايت طی نامه‌ای نا اميد كننده از ما تقاضای انحلال فارس توئيتر را كرد.





اين تخريب بر عليه يك شبكه اجتماعي ايراني حتي به برنامه كليك شبكه بي بي سي هم رسيد و نیما اکبر پور مجری اين برنامه سعي كرد تا اعتبار اين شبكه اجتماعي را زير سوال ببرد.
برخي معتقدند كه شبكه هاي اجتماعي معروف خارجي همانند فيس بوك و توئيتر بهترين منبع اطلاعاتي براي سازمان هاي امنيتي  آنها محسوب مي شود .
 
حالا به نظر شما تمامی این اتفاقات برای چیست؟


  دریچه فناوری اطلاعات را در فارس توییتر دنبال کنید


جهت ثبت نام در فارس توییتر اینجا را کلیک کنید