زنجان/
کاهش چشمگیر دما در زنجان
به گزارش  خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،کارشناس اداره کل هواشناسی استان زنجان وضعیت جوی استان زنجان را طی 24 ساعت گذشته قسمتی ابری تا تمام ابری پیش‌بینی کرد و گفت : وزش باد هم دیگر شاخص وضعیت جوی در استان زنجان خواهد بود.

صرفی افزود: با افزایش تراکم ابرها در استان از ظهر امروز و کاهش دما شاهد آغاز بارش باران در سراسر استان خواهیم بود و این در شرایطی است که پیش‌بینی می‌کنیم بارندگی‌ها تا اواسط هفته ادامه داشته باشد.

وی از کاهش دمای استان زنجان تا 10 درجه از عصر روز دوشنبه خبر داد و تصریح کرد : استقرار دمای سرد در سطح استان زنجان تا صبح روز سه‌شنبه ادامه می‌یابد.

 کارشناس آمار اداره کل هواشناسی استان زنجان ، دمای فعلی شهر زنجان را 24 درجه بالای صفر اعلام کرد وادامه داد : دمای حداقل و حداکثر شهر زنجان طی 24 ساعت گذشته بین هفت و 23 درجه در نوسان بوده است.

 صرفی خاطر نشان کرد: بارش پیش‌بینی شده برای استان زنجان شدت ریز گردها را در سطح استان زنجان کاهش می‌دهد/س