"بروکلی" سبزی دوستدار مفاصل
دکتر امین کاظمی جراح استخوان و مفاصل در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان داده که نوعی ترکیب موجود در کلم بروکلی، فعالیت آنزیم های مخرب که به بافت غضروفی مفاصل آسیب زده، متوقف می کند.

وی افزود: در این بررسی 20 بیمار قبل از انجام عمل جراحی زانو مدت 2 هفته بروکلی را مصرف کرده که نتایج نشان داد؛ اثر مفیدی در کاهش التهاب زانو داشته است.

این متخصص اظهار داشت: انجام فعالیت های بدنی و حفظ وزن متعادل می تواند علائم و خطر ابتلا به التهاب مفاصل زانو را در فرد کاهش دهد، اما این یافته جدید اطلاعات بیشتری را در خصوص چگونگی تاثیرگذاری رژیم غذایی بر سلامت انسان ارائه می کند.