ریانووستی؛
دیدار دیپلمات‌های ایرانی و آمریکایی در حاشیه نشست ژنو
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ، سید عباس عراقچی،‌ معاون وزیر خارجه ایران،‌ که ریاست هیأت ایرانی را در این گفت‌و‌گو‌ها در اختیار دارد اعلام کرد که تیم ایرانی قصد دارد با هیأت‌هایی از سایر کشورهای درگیر در مذاکرات تهران دیدار کنند. 
وی اعلام نکرد که آیا این دیدارها به صورت یکجانبه برگزار می‌شود یا چند جانبه. 
یک دیپلمات ایرانی نزدیک به گفت‌و‌گو‌ها اعلام کرد که ظریف در دیدار شب گذشته خود با کاترین اشتون درباره پیشنهادات هسته‌‌ای تبادل‌ نظر کرد. به گفته این منبع جزئیات این دیدار بعدا اعلام خواهد شد. 
مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون، نیز روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که اتحادیه اروپا انتظار دارد نشست سه‌شنبه نتایج ملموسی در پی داشته باشد. 
نشست تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان و شش قدرت جهانی امروز و فردا (23 و 24 مهر) در مقر سازمان ملل در ژنو، سوئیس، برگزار خواهد شد.