پوست مرغ را كه حاوي "كلسترول" فراوان است قبل از طبخ به طور كامل جدا كنيد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مريم زارعي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه افزود: چربيهاي اضافه همراه با گوشت در انواع خورشت و يا حتي قبل از چرخ كردن گوشت را تا حد ممكن جدا كنيد.
مريم زارعي درخصوص راههاي حفظ ارزش تغذيهاي غذاها افزود: از سرخ كردن زياد سبزيهاي مورد استفاده در غذاهايي همچون قورمه سبزي كه باعث از دست رفتن ويتامينهاي آن ميشود خودداري كنيد و در صورت لزوم از روغن مخصوص سرخ كردني براي سرخ كردن مواد غذايي استفاده كنيد.
اين كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه تأكيد كرد: تا حد امكان روغن مورد استفاده در طبخ غذاها را كاهش دهيد و به جاي سرخ كردن غذاها به تفت دادن آنها اكتفا كنيد.
وي در ارتباط با مصرف نمك نيز اضافه كرد: ميزان نمك افزودني به غذا را محدود كرده و در پايان طبخ، نمك را به غذا اضافه كرده و فقط از نمك يددار تصفيه شده استفاده نماييد. /ح
انتهاي پيام/