محصولات رژيمي خطرناك را بشناسيد
دكتر حميد عبدي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين كه مواد به كار رفته در محصولات رژيمي استاندارد نمي‌باشد و مورد تأييد هيچ دكتري نيست، افزود: خوردن غذاهايي كه به طور طبيعي چربي و كالري كم‌تري دارند بهتر از مصرف مواد غذايي است كه براي تهيه‌ي آن‌ها از چربي‌هاي مصنوعي و شيرين‌كننده‌هاي جايگزين قند استفاده مي‌شود.

وي در ادامه گفت: چون اين محصولات در كارخانه‌ها توليد مي‌شوند و به تازگي چند سالي شروع به ساخت چنين محصولاتي شده است و هيچ امتحاني براي بي‌خطر بودن وجود ندارد و استفاده از روغن‌هاي مصنوعي، عوارضي براي كبد و روده‌ها ايجاد مي‌كند كه در آينده ممكن است عوارض ديگري را ايجاد كند.

عبدي توصيه كرد: بهترين راه استفاده از روغن‌هاي طبيعي كنجد و روغن زيتون به مقدار كم است كه ضايعات روده‌اي را از بين مي‌برد و براي سلامتي مفيد است.

وي در خصوص قندهاي رژيمي و نوشابه‌هاي رژيمي گفت: در اين ميان محصولات از شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي استفاده شده است و موجب سمي شدن كبد و كليه مي‌شود و به جاي لاغري باعث چاقي غيرطبيعي مي‌شود./ع2