خوراکی شیطنت آور برای کودکان
دکتر پیام فرحبخش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قند موجود در پاستیل ها باعث بیش فعالی کودکان می شود.

وی گفت: پاستیل ها از چند اسید آمینه تشکیل می شوند و حاوی پروتئین خیلی جزئی است. اما چون  از ژلاتین تهیه می شود و ژلاتین هم از چند اسید آمینه تشکیل می شود، ساختار پروتئینی ساده ای دارد.

فرحبخش افزود: اگر در تهیه پاستیل ها از رنگ های غیر طبیعی و غیر مجاز استفاده شود مشکلات بسیاری را برای کودک ایجاد می کند.

وی با بیان اینکه در تهیه پاستیل ها از قند استفاده می شود گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل ها باعث بیش فعالی در کودکان می شود./ع2