انتخاب "علي رضا رضا داد" به عنوان دبير سي و دومين جشنواره بينالمللي فيلمفجر بهترين انتخاب از سوي سازمان سينمايي است.

"علي اكبر ثقفي" تهيه كننده فيلمسينمايي "همه چيز براي فروش" در خصوص انتخاب "عليرضا رضا داد" به عنوان دبير سي و دومين جشنواره بينالمللي فيلمفجر به خبرنگار
حوزه سينما باشگاه خبرنگاران، گفت: انتخاب "عليرضا رضا داد" به عنوان دبير جشنواره فجر يكي از بهترين انتخابهاي سازمان سينمايي بوده و ميتوان اين اميد داشت كه امسال جشنواره خوب و باكيفيتي را شاهد باشيم.
وي افزود: "رضا داد" يكي از باتجربهترين مديران در سالهاي گذشته بوده و ارتباط خوبي با فيلمسازان و فعالان اين عرصه دارد و علاوه بر فعاليتش در حوزه هنر تجربه سالها مديريت جشنواره را در پروندهي كاري خود دارد.
"ثقفي" تصريح كرد: عملكرد و نحوهي مديريت جشنواره در سال گذشته كيفيت خوبي نداشت و به دليل انتخاب نامناسب، آثار خوبي از جشنواره كنار گذاشته شدند.
"ثقفي" دربارهي نحوهي انتخاب داوران در خصوص فيلمهاي ارائه شده به جشنوارهها افزود: جشنواره قانونمدار نيست و انتخابها برحسب سليقهي افراد صورت ميگيرد اما وقتي بهترين انتخاب صورت ميگيرد. فيلمهاي كنار گذاشته بهتر از آثار راه يافته نباشند.
وي عنوان كرد: مسئولان با كنار گذاشتن آثار خوب از اكران باعث نابودي سينما و كاهش مخاطبان خواهند شد چون مخاطبان زماني براي ديدن فيلم به سينما ميروند كه موضوع فيلم با جامعه در تعارض نباشد.
"ثقفي" ادامه داد: بايد سعي كنيم جامعهمان را به يك جامعه هنري و جذاب تبديل كنيم تا شاهد رشد و شكوفايي اين هنر در كشور باشيم.
وي خاطر نشان كرد: "رضا داد" مسئوليت بسيار سنگيني را در ادارهي جشنواره امسال دارد چون علاوه بر مديريت بايد اشتباهات گذشته را نيز جبران كند./ي2