اراک/
سند پدافند سایبری کشور تدوین شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، جلالی در همایش تخصصی مدیران کل پدافند غیر عامل استانداری‌های سراسر کشور که در اراک برگزار شد، افزود: با توجه به اهمیت فضای سایبری هم‌اکنون سند پدافند سایبری کشور تدوین شده و حرکت جمعی همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها با هوشمندی در این مسیر قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: اقدامات عملیاتی پدافند غیر عامل در حوزه سایبری در سه سطح ایمنی سایبری کاربران، تهدیدات هکرها و کسانی که اهداف سیاسی و غیر سیاسی دارند و تهدیدات با منشأ هدف‌گیری کل تأسیسات سایبری کشور تدارک دیده شده و در حال اجراست.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور تأکید کرد: در سطح ایمنی سایبری کاربران دستگاه‌های اجرایی، تمامی کسانی که با اطلاعات و یا پایگاه‌های الکترونیکی و فضاهای سایبر سر و کار دارند موظف شده‌اند که ایمنی تجهیزات خود را برمبنای دستورالعمل‌های ابلاغی افزایش دهند که این از ضروریات است.

جلالی در تشریح و اهداف کلی پدافند غیر عامل، اظهار کرد: مجموعه اقدامات غیر مسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌شود از اهداف این سازمان است.

وی، نخستین هدف این سازمان را کاهش آسیب‌پذیری در جامعه عنوان کرد و بیان داشت: رساندن سطح آسیب‌‌پذیری به صفر و زیر صفر از عمده اهداف این سازمان است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور، سطوح پدافند غیر عامل را استراتژیک، عملیاتی، اجرایی و ویژه عنوان کرد و بیان داشت: در سطح استراتژیک ماهیت پدافند غیر عامل برنامه‌ای و استراتژیک است؛ نه یک ماهیت سنگری و نظامی.

جلالی، استراتژی‌ترین طرح در پدافند غیر عامل را درونی‌سازی مولفه‌های اصلی قدرت عنوان و تصریح کرد: مفاهیم راهبردی پدافند غیر عامل در قالب قانون اساسی، سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی، برنامه آمایش سرزمین، برنامه توسعه موضوعی بلند مدت، برنامه پنج ساله کشور، برنامه توسعه شهری و برنامه سالانه کشور به دقت دنبال شود./س