سمنان/
جواز تاسيس چهار واحد صنايع تبديلي بخش كشاورزي صادر شد
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سمنان ؛رحمت الله كاشي  با بيان اينكه اين جوازها در شهريور امسال صادر شده است گفت: براي اين واحدهاي فرآوري محصولات بخش كشاورزي بيش از ۱۲۱ ميليارد ريال سرمايه گذاري مي شود و ۸۸ نفر اشتغالزايي به همراه دارد.

كاشي توليد اين واحدهاي تبديلي و تكميلي را ۴۲ هزار و ۵۰۰ تن بيان كرد و افزود: مواد خام مورد نياز اين واحدها بيش از ۵۶ هزار تن است.
وي اظهار داشت: اين جوازها تاسيس ها يك مورد در بخش زراعي ، باغي دو مورد و يك مورد در بخش دام و طيور براي شهرستانهاي سمنان و شاهرود صادر شده است.
مدير صنايع كشاورزي سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان در خصوص ساير اقدامات مديريت صنايع كشاورزي در ماه گذشته گفت: پيگيري تسهيلات بانكي طرح هاي صنايع تبديلي و تكميلي كشاورزي و تسهيلات كمك هاي فني و اعتباري سال گذشته ، پيگيري امور مربوط به ظرفيت واحدهاي توليد ورمي كمپوست از طريق دفتر صنايع كشاورزي وزارت، پيگيري امور مربوط به تامين، تخصيص و نظارت بر توزيع سوخت ماشين آلات و ادوات بخش كشاورزي از جمله اين اقدامات بوده است./س