در جشنواره فیلم‌های ایرانی سانفرانسیسکو صورت مي‌گيرد،
نمايش "چرا این تلفن زنگ نمی‌زند؟"
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فیلم کوتاه 8 دقیقه‌ای "چرا این تلفن زنگ نمی‌زند؟" به کارگردانی هادی یقین‌لو روز 6 مهر در این جشنواره اکران شد. 

جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ایرانی سانفرانسیسکو آمریکا با هدف معرفی آثار ایرانی و نشان دادن ذوق و استعداد فیلم‌سازان ایرانی از سراسر دنیا، به مدت دو روز برگزار شد.

هادی یقین‌لو مدیر امور سینمایی کانون، کارگردانی فیلم‌هایی همچون "مداد قرمز و کلاغ سیاه"، "دوست عزیز، رفیق لذید" و "سفر میوه‌ها" را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است. 

این فیلم سال گذشته در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان پروانه زرین بهترین کارگردانی اثر کوتاه یا نیمه بلند را در بخش مسابقه پویانمایی به خود اختصاص داد.

دسترسي به اين خبر به همراه تصوير و خبرهاي ديگر در پايگاه اطلاع‌رساني كانون با نشاني www.kanoonnews.ir  امكان‎پذير است./ص