در نشست رسانه‌ اي نمايش «چيترا»؛
مرجان سريال "زير هشت" چيترا مي‌شود/ علي علي‌پور: نمايش «چيترا» متعلق به مشرق زمين است
به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران، نشست رسانه‌ي نمايش «چيترا» ظهر امروز با حضور علي عالي‌پور كارگردان، بيتا خرمند و باربد بابابي بازيگر در سالن كنفرانس مجموعه‌ي تئاتر شهر برگزار شد.

علي عالي پور كارگردان نمايش «چيترا» ابتدا درخصوص نمايشنامه گفت: نمايشنامه‌ي «چيترا» برداشت آزادي از نمايشنامه‌ي «رابين دراماتاگو» است كه طي بازنويسي آن را براي اجرا آماده كرديم. اين نمايشنامه يك اثر كلاسيك با تم حماسي و عاشقانه است كه به اصالت وجودي انسان برمي‌گردد.

وي در ادامه با اشاره به نويسنده‌ي نمايشنامه اظهار داشت: نويسنده‌ي نمايشنامه اولين برنده جايزه‌ي نوبل بود و بيشتر به عنوان شاعر شاخص است و همچنين نمايش ما نيز به ديالوگ‌هاي آميخته با شعر همراه است.

عالي‌پور تصريح كرد: براي برقراري ارتباط بين نمايش و مخاطب به گونه‌اي متن را ايرانيزه كرديم اما قصه متعلق به مكان خاصي نيست و در كل تعلق به مشرق زمين دارد.

وي افزود: ما سعي كرديم علي‌رغم ديالوگ‌هاي ادبي كه در كار گفته مي‌شود بازيگران رئال بازي كنند و از طريق تصوير نشانه‌ها را به مخاطب نشان خواهيم داد.

عالي‌پور با اشاره به اينكه تنها 10 شب اجازه‌ي اجرا در برج آزادي را دارند، خاطرنشان كرد: طي صحبت‌هايي كه با مركز هنرهاي نمايشي و مركز هنري رودكي داشتيم قرار شد 30 شب اجرا در برج آزادي داشته باشيم اما در نامه‌ي كه به برج آزادي زده شده 10 شب را ذكر كردند و اميدوارم اين اجراها تمديد شود.

بيتا خردمند بازيگر نمايش"چيترا" درخصوص نقش خود گفت: من بازيگر تلويزيون هستم و تجربه‌هاي بازيگري در تئاتر را نداشتم اما وقتي متن را خواندم با توجه به تاريخي بودن و سنگيني كار آن را پذيرفتم و اميدوارم با حمايت ها و راهنمايي‌هاي كارگردان توانسته باشم نقشم را دربياورم.

وي ادامه داد: من بيتا خرمند بازيگر نقش مرجان در سريال زير هشت امروز نقش «چيترا» را در نمايش «چيترا» ايفا خواهم كرد و سعي كردم تا با نظر كارگردان پيش بروم.

باربد بابايي بازيگر نمايش «چيترا» در اين نشست عنوان كرد: 13 سال از تئاتر دور بودم اما كار بازيگري را از تئاتر شروع كردم و دوست داشتم اگر دوباره كار تئاتر را شروع مي‌كنم با كارگرداني با هوش مشغول به كار شوم كه خوشبختانه اين شانس نصيب من شد و بعد از 13 سال با كسي چون علي عالي‌پور وارد به تئاتر برگشتم.

وي ادامه داد: بيشتر حضور من در تلويزيون بود، البته كار تلويزيوني من را تنبل كرده و حضور در تئاتر موجب تلاش و ممارست يك بازيگر مي‌شود كه بايد آن را تجربه كند.

گفتني است، نمايش «چيترا» از فردا تا 8 آبان ساعت 19:30 در برج آزادي، به مدت 10 شب اجرا خواهد رفت./ي2