آثار پليسي به خواب زمستاني فرو رفته‌اند
محسن شاه‌محمدي كارگردان و فيلم‌نامه‌نويس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران درخصوص مشكلات سريال‌هاي پليسي گفت: در حال حاضر توليدات چنداني در اين ژانر وجود ندارد كه بتوان درباره‌ي مشكلات ساخت آنها صحبت كرد. در اصل براي ارائه‌ي اظهارنظرهاي مناسب براي رفع مشكلات توليد آثار پليسي در گام اول بايد سطح كمي آنها را بالا برد و دست منتقدان را در انتخاب‌ آثار بازگذاشت.

وي اظهار داشت: توليد آثار پليسي در حال خروج از يك چرت كوتاه نيمروز و ورود به يك خوابي طولاني است حتي جعبه‌ي جادويي را با توجه به بي‌مهري هنرمندان نسبت به اصل انكارناپذير خلاقيت تا اندازه‌اي جذابيت گذشته را از دست داده است.

وي خاطرنشان كرد: بايد قبل از هرگونه صحبت‌هاي حاشيه‌اي فكري به حال توليد اين نوع آثار و بالا بردن سطح كيفي و جذابيت آنها كرد. در غير اين صورت صحبت در مورد مشكل توليد در اين ژانر كه فعلا خيلي كم است كمي غيرمنطقي به نظر مي‌رسد./ي2