مصرف بيش از حد كباب و بروز سرطان
دكتر مهدي نصيري، متخصص داخلي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: اين تحقيقات نشان مي دهد كه سرخ و كباب كردن گوشت قرمز مواد شيميايي سرطان زا توليد مي كند.

وي گفت: تحقيقات ديگر نشان داده حتي گوشت مرغ و ماهي احتمال ابتلا به سرطان را به طور قابل توجهي افزايش مي دهد.

اين متخصص اظهار داشت: از سوي ديگر برخي آزمايش ها نشان مي دهد برخي افراد از نظر ژنتيك بسيار مستعد ابتلا به سرطان هستند كه با مصرف بيش از حد گوشت قرمز به آن بيماري مبتلا مي شوند.

گفتني است متخصصان تغذيه تنها مصرف 500 گرم گوشت قرمز را در هفته به صورت پخته و يا با حرارت ملايم كباب شده مجاز مي دانند./ح