محمد علي نجفي:
ژنرال‌هاي گردشگري پيدا مي‌شوند/در انتخاب مسئولين سازمان ميراث فرهنگي وسواس دارم
به گزارش خبرنگار حوزه ميراث فرهنگي باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، "محمد علي نجفي" رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در جمع خبرنگاران، گفت: بخش عمده‌اي از وقتم را در مدت 4 هفته‌اي كه در سازمان ميراث فرهنگي مشغول به فعاليت هستم بر روي بخش گردشگري گذاشتم.



وي افزود: جلسات مختلفي با اتحاديه‌ها و اصناف در بخش گردشگري داشتم، نظرات و پيشنهادات آنها را شنيدم، و مشكلات آنها را نيز تجزيه و تحليل كردم.

"نجفي" تصريح كرد: گفتگوهايي با كساني كه مي‌خواهند مسئولين گردشگري سازمان ميراث فرهنگي شوند صورت گرفته اما هنوز به نتيجه نرسيدم، من در انتخاب مسئولين بخش‌هاي مختلف سازمان سخت‌گيرم و وسواس دارم.
معاون رئيس‌جمهور بيان كرد: اميدوارم افراد شايسته را براي مسئوليت در  بخش گردشگري انتخاب كنيم.

وي اظهار داشت: مسئولين فعلي بخش گردشگري در هفته گردشگري با برنامه‌هاي جديدي كه براي آنها تنظيم كرديم برنامه‌هاي اين هفته را اجرا خواهند كرد.

"نجفي" تصريح كرد: به  زودي در بخش گردشگري مانند ساير بخش‌هاي سازمان شاهد تغيير و تحول خواهيم بود و ژنرال‌هاي گردشگري پيدا خواهند شد./ص