«شاهنامه خوانی» در فرهنگسرای فردوس
 به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل ازروابط عمومی فرهنگسرای فردوس، برنامه «حماسه شعر» در راستای شرح و تفسیر شاهنامه و مباحث اسطوره شناسی، با حضور علاقه مندان به این اثر ادبی ماندگار کشورمان  برگزار می شود .

بر اساس این گزارش، «حامد علائیان» کارشناس ادبیات اجرای این برنامه ادبی را به عهده دارد و مخاطبان را با داستان‌های حماسی و اسطوره‌ای آشنا می کند .‌

همچنین در این جلسات به منظور آشنایی بیشتر علاقه‌مندان با ادبیات حماسی، ‌هنگام روخوانی متون شاهنامه، کلمات و عبارت‌های موجود در این اشعار نیز معنی شده و وجه تسمیه و ریشه آنها نیز برای مخاطبان تشریح می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به فرهنگسرای فردوس واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات مراجعه کرده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن44058900 تماس بگیرند./ي2