داستان هاي بچه هاي پنجم الف در مدرسه
به گزارش باشگاه خبرنگاران وبه نقل از روابط عمومي رسانه ملي؛ انيميشن بچه هاي پنجم الف به كارگرداني  سروش خادمي  در 14 قسمت 10 دقيقه اي با تكنيك 3 بعدي در استان فارس  توليد و هم اكنون در كنداكتور شبكه پويا قرار گرفته است .

ماجراهاي اين مجموعه روايتي از اتفاقات يك مدرسه‌ است؛ شخصيت‌هاي اصلي داستان را 9 نفر از همشاگردي‌هاي كلاس پنجم ابتدايي مدرسه دانش شيراز به همراه اولياي مدرسه تشكيل مي‌دهند. آنها در هر قسمت ماجرايي را آرقم مي زنند كه در نهايت به تقويت دوستي و عبرت‌ گرفتن از اشتباهات منتهي مي‌شود. موضوع قصه‌ها حول محورهاي رقابت سالم، خانواده دوستي، قدرداني، راستگويي، تعاون و همكاري، دوري از خرافات، وفاي به عهد، حقيقت يابي، شجاعت، علم دوستي، تلاش، امانت داري، عاقبت انديشي و... نوشته شده است.

قصه‌ها عموماً در مدرسه، كلاس درس و محله حوالي مدرسه اتفاق مي‌افتند و تلاش شده در قصه‌ها از محتويات كتاب‌هاي درسي مقطع دبستان استفاده شود  . هدف از ساخت اين مجموعه تقويت روحيه مشاركت و همكاري در كودكان است.

پخش انيميشن "بچه هاي پنجم الف" از روز پنج شنبه 21 شهريور ماه ساعت 17:15 از شبكه پويا شروع مي شود./ي2