رییس دانشگاه پیام نور:
فعالیت ستاد مهر در تمامی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور در مراسم آغاز سال تحصیلی / تشکیل ۵ کارگروه در نشست روسای استانی پیام نور
 دکتر زیاری رئیس دانشگاه پیام نوردر گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ستاد مهر در تمامی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید وظیفه سنگینی را برعهده دارد . 

 وی گفت: این ستاد باید با هماهنگی و همکاری دانشگاه پیام نور را به دانشجویان ورودی جدید معرفی کرده و تعریفی دقیق از وظایف اساتید و دانشجویان ارائه دهدو تمامی جوانب را برای برگزاری یک مراسم باشکوه درنظر گیرند. 

 وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور همواره یک دانشگاه فرهنگی و بکر بوده است خاطر نشان کرد: باید از همین ابتدای ورود دانشجویان به دانشگاه بسترهای  فعالیت های فرهنگی و زمینه های شناخت و حضور دانشجویان در این عرصه ها فراهم شود. 

وی یاد اور شد: ۵ کارگروه نیز برای هدایت فعالیت ستاد  مهر در واحدهای استانی تشکیل شد. /ع2