وقتي قلبتان شکست نزد دکتر قلب برويد
به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران پزشکان با مطالعه برروي 24000 بيماربالاي 20 سال که عمل جراحي قلب باز انجام شده اند دريافته اند که از ميان اين افراد آن عده اي که به طور مرتب ودوره اي توسط پزشکان معاينه و ويزيت مي شده اند تا 33درصد کمتر احتمال عود مجدد بيماري را پيدا کرده اند.

گفتني است: براساس اين مطالعه از ميان اين بيماران 69درصد از بيماران به طور مرتب توسط پزشک معاينه مي شده اند و در حدود 29درصد از افراد اصلا نزد پزشک نمي رفتند و 9درصد نيز به طور نامرتب توسط پزشک متخصص مورد بررسي و مانيتور روند بهبود و عوارض جانبي قرار مي‌گرفتند.

پزشکان به افرادي كه دچار بيماري هاي قلبي که عمل جراحي انجام داده اند توصيه مي کنند تا براي بدست آوردن بهترين نتيجه و کمتر شدن مشکلات قلبي خود به طور مرتب با پزشک قلب خود در ارتباط باشند.