رژيم غذايي دريايي خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهد
دكتر معصومه اخوان متخصص داخلي و تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب افزود: امكان بروز ديابت در افرادي كه مقدار زيادي كربوهيدرات در رژيم غذايي مصرف مي‌كنند 21 درصد بيشتر از ديگران است.

وي گفت: رژيم غذايي كم كالري شامل ميوه، سبزيجات، لوبيا، نان‌هاي فيبري، روغن زيتون است كه افراد مستعد بايد رعايت و از مصرف زياد گوشت قرمز و شيريني پرهيز كنند.

اين متخصص اظهار داشت: رعايت رژيم غذايي كم كالري، پر فيبر و مصرف غذاهاي دريايي، خطر ابتلا به ديابت نوع دو را كاهش مي‌دهد.

اخوان يادآور شد: در حقيقت بين دو فاكتور مصرف رژيم غذايي دريايي و سبزيجات و كاهش خطر ابتلا به بيماري مذكور بويژه در سالمندان رابطه آشكار و مستقيمي وجود دارد.

شايان ذكر است: همچنين محققان در حال بررسي اثر رژيم غذايي مديترانه‌اي در كنترل وزن هستند./ع2