در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد
جزئیات خبر حملات شیمیایی امروز سوریه از زبان سفير ايران در دمشق
"محمدرضا رئوف‌شیبانی" سفیر ایران در سوریه در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، در خصوص انتشار اخباری مبنی بر حملات شیمیایی امروز در سوریه گفت: نخست‌وزیر سوریه این خبر را تکذیب کرد و نگاه کارشناسان این است که در آستانه بازدید هیئت بازرسی سازمان‌ ملل در رابطه با استفاده سلاح‌های شیمیایی این خبرسازی‌ها توسط جریان‌های مغرض صورت می‌گیرد تا در نتایج گزارش این هیئت تاثیر گذار باشند.

وی ادامه داد: در حقیقت این اقدام فضاسازی‌ها و خبرسازی‌های رسانه‌ای علیه دولت سوریه است.

سفیر ایران در سوریه، تصریح کرد: این اولین بار نیست که چنین اخباری صادر می‌شود، دلایلی در اختیار دولت سوریه است که آنها در اختیار سازمان‌ملل هم قرار داده مبنی بر اینکه جریان‌های تروریستی در نقاط مختلف اقدام به استفاده از سلاح‌های شیمایی کردند.

شیبانی افزود: آخرین مورد استفاده از سلاح‌های شیمیایی پیش از این در منطقه "خان‌العسل" بود که در آنجا گروه‌های تروریستی اقدام به استفاده از سلاح‌های شیمیایی کردند و باعث کشتار تعداد زیادی از مردم آن منطقه شدند.

وی خاطرنشان کرد: دولت سوریه اسناد و مدارک این اقدام جنایتکارانه را در اختیار سازمان‌ملل قرار داد و براساس این اسناد، سازمان‌ملل اقدام به اعزام تیم بازرسی کرد که چند روز گذشته از سوریه بازدید کردند.

انتهای پیام/