عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: توجه به مسائل معیشتی کودکان بیسرپرست کفایت نمیکند و نیازهای روانی و عاطفی آنان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان، آیت الله حسن ممدوحی در بازدید از مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست کیمیای هستی بهزیستی کرمانشاه اظهارداشت: در حکومت پهلوی به این کودکان توجه نمیشد و شخصیت آنها را لگدمال میکردند.
ممدوحی با تاکید بر توجه به نیازهای روانی و عاطفی این کودکان، افزود: این کودکان همچون فرزندان ما هستند و توجه به مسائل معیشتی کفایت نمیکند.
نماینده کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرد: نتیجه کار و تلاش کارکنان بهزیستی باید پرورش انسانهای وارسته باشد.
وی با اشاره به انحرافاتی که از طریق شبکههای ماهواره و توطئههای دشمنان ایجاد میشود، گفت: یکی از عوامل فروپاشی خانوادهها همین توطئههای دشمنان است.
ممدوحی خدمت در بهزیستی را مقدس توصیف کرد و ابراز داشت: خداوند دست این کودکان را میگیرد و باید به موضوعات تربیتی و آموزشی بهخوبی توجه شود تا آیندهای درخشان داشته باشند.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری افزود: زندگی قابل آزمایش نیست و باید مسیر صحیح که ایمان به خداست، انتخاب شود.
ممدوحی عنوان کرد: گاهی یک نوجوان 13 ساله سرنوشت جنگ را عوض میکرد و این به دلیل تقوایی بود که داشت و تقوا انسان را رستگار میکند.
وی بیان داشت: زندگی مرفه دلیل بر خوش بختی نیست و سختیهای زندگی، انسان را محکم میکند و انسانهای بزرگی در تاریخ هستند که گذشته سختی را سپری کردهاند.
ممدوحی از مسئولان بهزیستی خواست تا با جمعآوری خاطرات کودکان بی سرپرست و محفوظ ماندن نامشان، یک موضوع آموزشی تجربی را برای افراد جامعه تهیه کنند.
وی مراحل رشد کودک را از بدو تولد تا هفت سالگی در سن امیری و از هفت تا 14 سال در سن عبد بودن و از 14 تا 21 سال در سن مشاوره اعلام کرد و گفت: افراد پس از 21 سالگی باید از تربیت و تجربیات گذشته برای ادامه زندگی استفاده کنند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه نیز عنوان کرد: نسبت به برخی استانها در جلب مشارکت ضعیف هستیم و امکان تبلیغات گسترده وجود ندارد و سعی شده افراد خیر با راهکارهای کارشناسی راهنمایی شوند.
عبدالرضا میرزائیان به ارائه گزارشی درباره خدمات و فعالیتهای بهزیستی پرداخت و تصریح کرد: تلاش کارکنان بهزیستی این است که کودکان بیسرپرست در سنین شیرخوارگی به فرزندخواندگی سپرده شوند.