با چه مواد غذايي سلول‌هاي مرده‌تان زنده مي‌شوند؟
احمدرضا درستي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بدن نيازمند مقداري چربي است كه بايد از مواد غذايي مناسبي كه داراي اسيدهاي چرب ضروري است استفاده شود.

وي افزود: بهترين منبع غذايي كه حاوي اسيدهاي چرب ضروري بوده، روغن آفتابگردان، روغن ماهي و روغن بادام است.

درستي گفت: مصرف برخي آنتي‌اكسيدان‌ها عوامل لطمه‌زننده به سلول‌هاي مغزي هستند كه باعث پيري، نابودي و كاهش توان فعاليت آنها مي‌شود.

وي تصريح كرد: مواد غذايي حاوي آنتي‌اكسيدان كه حاوي ويتامين C هستند براي تشكيل بافت‌هاي جديد پيوندي بسيار ضروري است و كمبود ويتامين C در بدن باعث مشكلات جسمي همچون افسردگي و خستگي بيش از حد است.

وي خاطر نشان كرد: مواد غذايي كه سرشار از ويتامين C هستند همچون كلم بروكلي، اسفناج، جعفري، پرتغال، شاهي، هندوانه در برنامه غذايي خود قرار دهند./ح