تهران به سختی نفس می کشد
 به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از مرکز هماهنگی اطلاع رسانی آلودگی هوا،  براساس اطلاعات رسیده از ایستگاه ها و سنجش آلودگی هوای  تهران از میزان غلظت آلاینده ها و ذرات معلق  کمتر از دو و نیم میکرون نسبت به روز گذشته در همین ساعت کاسته شده است و بر میزان غلظت آلاینده های ازن و دی اکسید گوگرد افزوده شده است.

 بنابراین گزارش؛ همچنین در میزان غلظت آلاینده منوکسید کربن تغییر مشاهده نمی شود به این ترتیب غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون فراتر از حد  مجاز و شاخص کیفیت هوا هم اکنون در شرایط ناسالم برای گروه  های حساس است.

براساس این گزارش: هواشناسی حاکی از آسمانی صاف در پاره ای نقاط وزش باد است به این ترتیب انتظار می رود شاخص  کیفیت هوا در شرایط ناسالم برای گروه های حساس باقی بماند.

 گفتنی است: افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی مدت در فضای باز را کاهش می دهند./ع2