کرمانشاه/
بیماری تب کنگو را بشناسیم

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه



حسین بیگلری گفت: مردم گوشت و فرآورده های گوشتی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز مورد تایید سازمان دامپزشکی و مرکز بهداشت تهیه کنند.


بیگلری افزود: خطر انتقال در طی ذبح حیوان آلوده و مصرف گوشت خوب پخته نشده حیوان وجود دارد و این بیماری در بیمارستان ها می تواند به صورت عمده انتقال داشته باشد که توجه به آن و آموزش کارکنان از اهمیت زیادی برخوردار است که مجموعه فعالیت های آموزشی در این خصوص پیشتر انجام شده و اکنون نیز در حال انجام می باشد.

وی گفت: اساس کار پیشگیری در رابطه با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا
CCHF بخصوص کودکان، دانش آموزان و دامداران و کسانی که به واسطه شغلی با دام در تماس هستند همچون سلاخان و قصابان استفاده از وسایل حفاظتی دستکش، عینک و روپوش است.

بیگلری تاکید کرد که کودکان از جداکردن کنه و یا له کردن کنه های روی بدن دام خودداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه رعایت اصول بهداشتی در تماس با دام بسیار اهمیت دارد، گفت: مورد مشکوک بیماری است که به دنبال تماس محافظت نشده با دام و بافت های حیوانات دچار علائمی چون تب ناگهانی به همراه درد شدید عضلات و خونریزی از مخاط ها و نقاط مختلف بدن است./س