خوشمزه‌هايي كه باهوشتان مي‌كند

تيرنگ نيستاني متخصص تغذيه و رژيم درماني و دانشاير انستيتو تحقيقات تغذيه كشور و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از مواد غذايي بر تقويت و رشد ذهن و حتي بازگشت حافظه از دست رفته تاثير بسزايي دارند زيرا بايستي از اين دسته مواد غذايي در وعده‌هاي غذايي گنجانده شود.

وي افزود: مواد غذايي كه سرشار از آنتي اكسيدان هستند همچون انگور، گردو، كشمش، اسفناج و آلو در تقويت حافظه تاثير بسزايي دارد.

وي در ادامه گفت: درصورت عدم استفاده از مواد غذايي نام برده از مواد مغذي ديگر نظير پرتقال، ‌تربچه و سيب زميني استفاده شود چراكه در تقويت هوش و حافظه نقش بسزايي دارد