گیلان/
تولید بیش از 2 هزارتن مرغ سبز در گیلان

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، سرپرست اداره کل دامپزشکی گیلان گفت: در سال گذشته 2 هزارارو 800 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در این استان تولید شده است.

عاقبتی افزود: تولید این نوع مرغ حدود چهار سال در گیلان آغاز شده است و در حال حاضر 24 واحد تولیدی در گیلان مرغ بدون آنتی‌بیوتیک تولید و به بازارهای استان و استان‌های دیگر عرضه می‌ کنند.

وی ، گیلان را از استان‌های پیشرو در تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک با برند سبز و الماس سبز اعلام کرد و اظهار داشت هم این بیش از یک هزار واحد مرغداری در گیلان فعالیت دارد./ب