رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :
صنایع غذایی می توانند از ظرفیت بالای محققان انستیتو تغذيه استفاده کنند
به گزارش خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران  حاظر در محل دکتر حسن ابوالقلسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز ۶ مرداد درمراسم راه اندازی طرح پایلوت پلنت گفت:ظرفیت خوبی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای وجود دارد که صنایع غذایی برای ارتقا کیفیت غذایی و ارائه سبد غذایی سالم به مردم می توانند از توانمندی های اساتید و محققان ان استفاده کنند و امنیت غذایی
کشور را تضمین کنند.

وی ادامه داد:از گذشته نیاز به پایلوت پلنت برای ارزیابی موادغذایی  در انستیتو احساس میشد تا غذا را در مقیاسی کوچک تولید کرده و کیفیت و امنیت غذا را کنترل کند و به این ترتیب مصرف مواد غذایی سالم ترویج شود.

ابوالقاسمی، ترویج مصرف مواد غذایی سالم را از وظایف دانشجویان عنوان  و تصریح کرد:: با توجه به تاکید دین اسلام، نیاز است که در سطح ملی به مبحث غذای حلال و پاکیزه پرداخته شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطر نشان کرد: جامعه علمی و نخبگان کشور به صورت عملیاتی به موضوع غذای حلال و سالم  باید ورود  پیدا کنند.