در وعده های سحر و افطار درماه رمضان از قند و شکر زیاد خودداری کنید و یک عدد خرما را جایگزین قند شکر کنید
پروین میر میران متخصص تغذیه و دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در وعده
های سحر و افطار از پرخوری و مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و غذاهای آماده ،
غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی از قندهای ساده مثل شکر و قند هستند پرهیز کنید و
حداقل از یک عدد خرما استفاده کنید.
میرمیران به افراد روزه دار توصیه کرد: از نوشیدن بیش از اندازه چای
اجتناب کنید زیرا باعث افزایش دفع ادرار و عدم جذب آهن می شود و باعث از دست رفتن
آب و نمک بدن شده که این دو از نیازمندی های مهم بدن در طول روز می باشند.
وی در خاتمه گفت: در وعده های سحر و افطار از سبزی تازه مثل سبزی خوردن ،
سالاد و ماست و از پلوهای مخلوط با سبزیجات و حبوبات همچون سبزی پلو، عدس پلو،
استفاده کنید./ع2