چگونه از ترش کردن بعد از افطار جلوگيري کنيم
ابراهيم درياني متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در ريفلاکس يا ترش کردن بعد از غذا در نتيجه‌ي شل شدن دريچه‌ي بين مري و معده است.

وي افزود: ممکن است شل شدن دريچه‌ي بين مري و معده بر اثر عواملي از قبيل: عوامل هورموني(مصرف قرص‌هاي ضد بارداري و بارداري) و حتي چاقي باشد.

وي ادامه داد: بعضي از مواد غذايي مانند چربي‌ها هم مي‌توانند موجب شل شدن دريچه‌ي بين مري و معده و ترش کردن شوند.

درياني تصريح کرد: افرادي که مبتلا به عارضه‌ي ترش کردن هستند مي‌بايست در ماه رمضان از مصرف غذاهاي پر چرب، سرکه، خيار شور، فست‌فودها و پياز خام پرهيز کنند.

وي خاطر نشان کرد: در اين ماه مبارک سعي کنيد از پرخوري خودداري نماييد، بلافاصله بعد از افطار و سحر دراز نکشيد و از مصرف غذاهاي پر حجم پرهيز کنيد./ع2