ماه رمضان:
چگونه آب را در بدنمان حفظ كنيم
شهرام آگاه فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:‌تغذيه در ماه رمضان در اين فصل گرم تابستان بايد به گونه‌اي باشد كه كمتر دچار تشنگي شويم تا آب زيادي از بدن دفع شود.

وي عنوان كرد: اولين نكته نوشيدن آب فراوان بين افطار تا سحر است كه به اندازه 8 ليوان آب به حفظ آب بدن كمك مي‌كند.

وي خاطر نشان كرد: خوردن ميوه و سبزي تازه به دليل داشتن آب فراوان علاوه بر رفع تشنگي كند كردن تخليه معده گرسنگي را هم كاهش مي‌دهد.

آگاه در خصوص تغذيه ماه رمضان به مصرف ميوه وسبزي و عدم مصرف نمك فراوان، چربي‌ها فست فودها توصيه كرد و همچنين با كم كردن قندهاي ساده سرعت جذب را در بدن افزايش وقند خون را به طور حاد بالا مي‌برد.

وي خاطر نشان كرد: افزايش مصرف قندهاي مركب به آرامي قند خون را كاهش مي‌دهند و همين منجر به كاهش گرسنگي خواهد شد.

وي در پايان گفت: قرار نگرفتن در زير نور آفتاب به ماندگاري آب در بدن كمك شاياني خواهد كرد./ع2