دیدار کاردار سفارت کوبا در تهران با رئيس گروه دوستی پارلمانی ایران و کوبا در مجلس شورای اسلامی
 به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران داوید یائو‌لوویچ کاردار سفارت کوبا در تهران صبح امروز سه شنبه(1مردادماه) با عبدالرضا مصری رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و کوبا در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و کوبا در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به نقش تأثیر‌گذار پارلمان‌ها در تقویت مناسبات میان کشورها گفت: مجلس شورای اسلامی از تحکیم و توسعه روابط همه جانبه میان جمهوری اسلامی ایران و کوبا حمایت می‌کند و گروه دوستی پارلمانی ایران و کوبا در مجلس شورای اسلامی نیز آمادگی کامل برای توسعه و تقویت مراودات دوستانه دو کشور را دارد.

عبد‌الرضا مصری در همین راستا با اشاره به مواضع مشترک دو کشور در بسیاری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و بر لزوم گسترش همکاری مجالس دو کشور تأکید کرد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و کوبا هم چنین اشتراکات فراوان مواضع و دیدگاه های دو کشور ایران و کوبا در مسائل جهانی را فرصت مناسبی برای گسترش روابط دوجانبه ارزیابی کرد و گفت: بدون شک همکاری‌های دو کشور در قالب نشست‌ها و سازمان‌هایی چون جنبش عدم تعهد، سازمان ملل متحد و بین‌المجالس جهانی زمینه ساز ارتقا همه جانبه مراودات فی ما بین خواهد بود.

داوید پائولوویچ نیز ضمن اشاره به برگزاری انتخابات پارلمانی کوبا گفت: پارلمان و دولت کوبا از توسعه روابط همه جانبه خود با جمهوری اسلامی ایران بخصوص در زمینه‌های تجاری، اقتصادی و فرهنگی استقبال می‌کند و تشکیل گروه دوستی پارلمانی جدید کوبا و ایران در آینده‌ای نزدیک می‌تواند سطح روابط پارلمانی دو کشور در موضوعات مورد علاقه طرفین را ارتقا دهد.

عزت‌الله یوسفیان‌ملا از اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و کوبا که در این دیدار حضور داشت نیز در خصوص چشم انداز همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و کوبا مطالبی را عنوان کرد.

انتهاي پيام/