فارس/
خرمای جهرم فارس بهترین نوع خرما در کشور
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده ارزش غذایی خرمای شاهانی که در جهرم یافت می شود از لحاظ مقادیر کلسیم، فسفر، آهن به مراتب نسبت به خرمای مضافتی و حلاوی بیشتر می باشد.

جعفرنیا تصریح کرد: خرما یکی از محصولات مهم باغی ایران می باشد و شامل گونه های مختلف از لحاظ شکل ظاهری ویژگی های شیمیایی و طعم و غیره است و مصرف آن باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم چند نکته نیز در خصوص مصرف خرما متذکر شد: اگرچه خرما حاوی مواد غذایی مهم و ارزشمند است اما در انتخاب آن باید دقت زیادی کرد زیرا سطحی چسبناک داشته و ناخالصی های مختلف را جذب می کند، قبل از مصرف خرما را بشویید و از جایی آن را تهیه کنید که اطمینان دارید و بهترین شرایط نگهداری خرما برای مدت 12-6 ماه در دمای 0 درجه سانتی گراد است./س