فيبر را در سفره هاي ماه رمضان از قلم نياندازيد
به گزارش خبرنگار علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران توجه به فيبر و مصرف مواد غذايي فيبردار اصلي ترين موادي هستند كه در اين دوران توجه ويژه اي بايد به آن ها شود.

آمارها نشان مي دهند ؛بيش از 7 درصد مردم از  يبوست در اين دوران شكايت و گله مي كنند اما با مصرف صحيح مواد غذايي و خوردن سبزي و ميوه و كم كردن مواد غذايي نشاسته اي مانند :نان و برنج و سيب زميني مي توان به راحتي بسياري از مشكلات را برطرف كرد.

سبزي ، ماهي، گوشت، مرغ از مواد غذايي هستند كه اگر به صورت آبپز مصرف شوند فيبر بيشتري وارد بدنتان مي شود و مي توانند از تشنگي مفرط در ماه رمضان تابستان امسال جلوگيري كنند.

مصرف ميوه به خصوص ميوه هاي قرمز رنگ باعث تجمع آب در بدن شما مي شوند و كمك مي كنند تا بدنتان با شكل كم آبي مواجه نشود./ ع2