در ماه رمضان؛
مصرف زیاد این میوه باعث تشنگی می شود
سوسن پارسای، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف میوه هایی که آرام آرام آب را به بدن می رسانند در طول ماه رمضان مناسب تر است.

وی در ادامه گفت: میوه هایی مانند هندوانه که جزء میوه های مدرن است با بيان اینکه بسیار خنک و دلپذیر است اما مصرف زیاد آن باعث تکرار ادرار می شود و زودتر تشنگی ایجاد می کند.

دکتر متخصص تغذیه با اشاره به اینکه سبزیجات می تواند بیشتر از برخی میوه جات آب را در خود نگه دارند تصریح کرد: سبزیجاتی مانند کاهو، سبزی خوردن، خیار گوجه فرنگی و بعضی از میوه های تابستان مانند شلیل، زرد آلو می توانند از تشنگی در این ماه جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: کنار گذاشتن میوه جات و سبزیجات در این ایام می تواند باعث ایجاد یبوست تشدید درد معده و روده و نفخ می شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: خوردن سبزیجات چه در افطار و چه در آخر شب به عنوان  سالاد و در سحری کمک به کمتر تشنه شدن و سالم ماندن روده و معده می کند./ح