عرضه رایگان زیفرون داروی بیماران ام اس
دکتر  فاضلي  معاون سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران  گفت: به دلیل مشکل اقتصادی و گرانی در واردات دارو بیماران با مشکل تهیه دارو مواجه  شده اند اما با همکاری مرکز رشد فناوری های دارویی دانشگاه  تهران این دارو 2 سال است که در بازار عرضه می شود.

وی افزود: داروی زیفرون مشابه داروی بتافرون است و اثر بخشی آن یکسان است با این تفاوت که این دارو به مدت 3،4 ماهی است که رایگان در سطح شهر تهران و شهرستان ها عرضه می شود و بیماران ام اس با مشکی برای تهیه دارو روبرو نیستند.

 وی اذعان داشت: با اینکه حدود 90 درصد از افراد  بیماران تحت پوشش بیمه  ام اس هستند و البته 2 سالي است كه این دارو( زیفرون) در بازار موجود بوده و همچنین این داروی رایگان داخلی، اثر بخشی یکسانی با داروهای مشابه خارجی دارد./ع2