الهه پورعبدیان عضو تیم ملی کانوپولوی بانوان کشورمان در مسابقات قهرمانی کشور موفق به کسب عنوان خانم گلی شد.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، خانم گل مسابقات قهرمانی کشور کانوپولوی بانوان گفت: عنوان خانم گلی چیزی نیست که من به تنهایی بتوانم آن را بدست بیاورم. این موفقیت حاصل تلاش مربی و تک تک اعضای تیم است. کسب این عنوان را به تیم گیلان تبریک می گویم.
وی این عنوان را به صورت مشترک همراه با صبا رحمتی از تیم تهران ب کسب کرد. پورعبدیان این موفقیت را حاصل تلاش مربی و دیگر قایقرانان حاضر در تیمش ارزیابی می کند و عنوان خانم گلی را برازنده تیم استان گیلان می داند.
الهه پورعبدیان بیان کرد: در رشته های تیمی، حاصل زحمات کل تیم به ثمر می نشیند و تیم گیلان هم همانطور که توانست عنوان سومی را کسب کند، موفق به کسب عنوان خانم گلی هم شد.
وی اظهار داشت: من هم اگر توانستم تعداد گل بیشتری زده باشم نتیجه فضایی بوده که همه بچه های تیم در اختیارم گذاشتند.
پورعبدیان که از سال 86 قایقرانی را آغاز کرده و 4 سال است که به عنوان ملی پوش کانوپولو فعالیت می کند در خصوص کانوپولو بانوان کشورمان تصریح کرد: کانوپولوی بانوان ایران دیگر فراتر از آسیا است ما در آخرین مسابقه قهرمانی جهان که حضور داشتیم عنوان ششمی را کسب کردیم و قطعا در مسابقات آتی عناوین بهتری بدست خواهیم آورد و به امید خدا روی سکو قرار می گیریم.
وی در خصوص مسابقات قهرمانی کشور اظهار داشت: سطح مسابقات بسیار بالا بود و این به دلیل برگزاری منظم و مرتب مسابقات لیگ بود. البته در لیگ تیم های باشگاهی حضور دارند اما در مسابقات قهرمانی کشور هر قایقران در تیم استان خود شرکت می کند.
پورعبدیان ادامه داد: من در مسابقات لیگ عضو تیم بسیج بودم و در تهران تمرین می کردم اما در مسابقات قهرمانی کشور توانستم برای استانم افتخار آفرین باشم و خوشحالم که با تیم گیلان توانستیم مقام سوم مسابقات را کسب کنیم.
وی تاکید کرد: هدف ورزشی ام کسب موفقیت برای استانم در هر مسابقه ای است. علاوه بر آن بالا بردن پرچم کشورمان در میادین آسیایی و جهانی آرزوی هر ورزشکاری است که من هم امیدوارم بتوانم این عناوین را کسب کنم.
پورعبدیان خاطرنشان کرد: موفقیت هایم را مدیون تلاش و حمایت های خانواده و مربیانم هستم. به خصوص مریم سرخانی که از پایه مربی ام بوده و امید رفیع نیا که زحمات زیادی برایم کشیده اند.