کرمان /قند بالای 300 وکمتر از 70 برای روزه داران دیابتی؛
مشکلات قلبی و مغزی به وجود می آورد
دکتر آدینه پور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اشاره به ابتلاء 13 درصدی جمعیت ایران به بیماری دیابت گفت: این بیماران ممکن است در کوچه و خیابان نیاز به مصرف آب و غذا داشته باشند لذا ، مسئولین شهر به خصوص نیروی انتظامی باید این موضوع را مد نظر قرار دهند.

وی تصریح کرد: این افراد باید کارت شناسایی همراه خود داشته باشند.

آدینه پور افزود: پزشکان به این بیماران توصیه نمی کنند که روزه بگیرند اما معمولاً 40 تا 70 درصد مبتلایان به دیابت روزه می گیرند.

وی به افراد دارای این بیماری که اصرار دارند روزه بگیرند توصیه کرد ، در مدت روزه داری به طور مداوم قند ، فشار و چربی خون خود را کنترل کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطر نشان کرد: روزه داران باید هنگام سحر غذای کامل همراه با نان و سبزیجات مصرف و هنگام افطار ، روزه خود را با غذای سبک باز کنند./س