ورود بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک به عرصه تولید می تواند زمینه ساز امنیت غذایی برای جامعه محسوب شود.

امیرعلی
پناهی دانش آموخته بیوتکنولوژی در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران
افزود: تعدد محققان و فارغ التحصیلان نشان می دهد که اگر بتوان این رشته را
کاربردی کرد بتوان در خصوص مبحث بیوتکنولوژی کشاورزی و امنیت غذایی
اقداماتی انجام داد.
وی اظهار داشت: خودکفایی در کشور زمانی ایجاد می شود که بتوان
با اختصاص بودجه از سوی مسئولین دانشگاه ها و پژوهشگاه ها را از پژوهش به
سوی بازار سوق داد.
پناهی گفت: با تجاری سازی محصولات بیوتکنولوژی نه تنها در بخش علمی بلکه در بخش اقتصادی هم کشور شاهد دستاوردهای مطلوبی بود./ع2