توصيه به زنان باردار؛
از نوشيدن چاي غليظ خودداري كنند
ميترا زربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: چاي يکي از نوشيدني‌هاي پر مصرف در بين بيش‌تر افراد جامعه است که مصرف آن تقريبا بعد از همه وعده‌هاي غذايي متداول است.

وي افزود: چاي به دليل خاصيت آنتي اکسيدان که دارد مصرفش در هر زمان و تقريبا به بيشتر افراد توصيه مي‌شود.

وي خاطر نشان کرد: چاي به دليل اينکه داراي کافئين است بايد از خوردن بيش از حد و با غلظت آن خوداري کرد.

زربافي افزود: خانم‌هاي باردار در دوران بارداري به دليل شرايط خاص جسماني خود بهتر است از چاي کمرنگ استفاده کنند تا غلظت زياد کافئين موجود در چاي پر رنگ جنين را در رحم بي قرار نکند./ع2