مادران باردار چه چربی هایي بخورند
محمد حسین سلطان زاده متخصص کودکان در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: هفته های اول و سه ماه ی آخر بارداری زمانی است که دستگاه عصبی نوزاد شکل می گیرد.

وی ادامه داد: مصرف اسیدهای چرب امگا 3 در دوران بارداری می تواند تاثیر بسزایی بر روی سیستم اعصاب ،آلرژی ،آسم، فشار خون  داشته باشد.

وی افزود: اسیدهای چرب امگا 3 در سال 1970 معرفی شدند و یک محقق دانمارکی با تحقیق بر روی اسکیموها دریافت که آنها علی رغم استفاده از چربی ها چربی خون پایینی داشته و شیوع بیماری های قلبی و عروقی در آنها کمتر بود و آنها غذای خود را از ماهی ها و فوک های دریایی تامین می کردند.

سلطان زاده خاطرنشان کرد: چربی ها به سه دسته اشباع شده(چربی گوشت، دنبه، کره، روغن هسته ی خرما و شیر) غیر اشباع یگانه(روغن زیتون، بادام،فندق ،بادام زمینی) و غیر اشباع چند گانه(روغن آفتاب گردان، گردو ،روغن بدست آمده از ماهی ها) تقسیم می شوند.

وی در خاتمه افزود: مصرف چربی ها در دوران بارداری می تواند بر عملکرد مغز چنین تاثیر گذار است./ع2