وزیر علوم:
بخشی از آرزوی امام راحل ( ره ) برای تحصیل خارجی ها در ایران فراهم شد
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ،در این مراسم دکتر دانشجو با بیان اینکه علم در اسلام به عنوان نور نام گذاری شده است ، اظهار داشت : این همان علمی است که انسان را تعالی ، تکامل و بزرگی می بخشد و این توقع را در انسان بوجود می آورد که بیشتر برای دیگران مفید واقع شود .

وزیر علوم در ادامه افزود : انسان متکی به این علم هر قدر علمش افزایش یابد در میابد که تازه ذره ای کوچک از معلومات هستی را شناخته و بیش از پیش متواضع می شود .
وی در ادامه گفت : از دانشجویان خارجی که چند سالی در دانشگاه های ایران مهمان بوده اند انتظار میرود با چنین بینشی در خصوص علم به کشور خود بازگشته و با خدمت به ملت خود برای آنان مفید واقع شوند .

وزیر علوم افزود : در دیدگاه مادی علم برای تسلط انسان بر انسان های دیگر به کار گرفته می شود و در این حالت تحریم علمی معنا می یابد زیرا قدرت های سلطه گر از پیشرفت های علمی دیگران ناراحت می شوند .

دکتر دانشجو در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مفهوم علم در بینش توحیدی گفت : در بینش توحیدی علم مرز نمی شناسد و تحریم علمی معنا ندارد و علم موجب شکوفایی و روشنایی می شود و در کنار آن ایمان قرار می گیرد تا جهت درستی به آن بدهد و مسیر تعالی بشریت را به انسان نشان می دهد .

دکتر دانشجو با اشاره به اینکه بر اساس قانون تا پایان برنامه پنجم توسعه باید 25000 دانشجوی خارجی جذب کنیم گفت : داشتن بیشترین سرعت رشد علمی جهان در ایران و افزایش سطح کیفی دانشگاه ها زمینه مناسبی را برای جذب دانشجویان خارجی فراهم کرده و هم اکنون 14000 دانشجوی خارجی از 92 کشور در دانشگاه های ایران مشغوت به تحصیل هستند و با احتساب 12000 دانشجوی خارجی که در جامع المصطفی تحصیل می کنند ، 26000 دانشجوی خارجی در مجموعه آموزش عالی کشور تحصیل میکنند . وی افزود : با برنامه ریزی و هماهنگی با سایر دستگاه ها ی اجرایی می توان در جهت تحقق هدف مندرج در برنامه پنجم حرکت  و  دانشجویان خارجی بیشتری  را در دانشگاه های کشور جذب کرد .

دکتر دانشجو در بخش پایانی سخنان خود با خطاب به دانشجویان خارجی با بیان اینکه شما نیز همچون خواهران و برادران ما هستید اظهار امیدواری کرد که این دانشجویان سفیران خوبی در جهت معرفی آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی اسلامی در کشور های خود باشند .
گفتنی است در پایان این مراسم لوح تقدیر و تندیس یازدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیر ایرانی توسط وزیر علوم به دانشجویان اهدا شد. /ح