ضايعات ميوه در زمان جمع آوري به 40 درصد مي رسد
مجتبي شادلو در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ضايعات ميوه در عمليات اشتباه و يا در پي حوادث غير مترقبه ايجاد مي شود اما عمده اين ضايعات در زماني است که وقت برداشت ميوه است ولي آمادگي آن وجود ندارد.

وي ادامه داد: به عنوان مثال اگر بازار ملي در زمان برداشت سيب گلاب جوابگوي توليد نباشد، ضايعات و فساد اين ميوه که قابليت سردخانه آن بسيار کوتاه مدت است افزايش مي يابد در صورتي که سيب زرد و قرمز را مي‌توان بيش از 3 ماه در سردخانه نگهداري کرد.

رئيس اتحاديه باغداران گفت: در زمان جمع آوري ضايعات و فساد ميوه تا بيش از 40 درصد افزايش مي‌يابد.

شادلو تاکيد کرد: توليد ميوه در کشور بسيار بيش از نياز ملي داخلي است و همواره بايد براي صادرات مازاد توليد برنامه ريزي و زمينه سازي کنيم.
انتهاي پيام/