خیابان مالک اشتر در منطقه 10 کطرفه می شود
فرامرز عظیمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: طرح یک طرفه شدن خیابان مالک اشتر پس از بررسی های به عمل آمده و انجام مطالعات و تعیین الگوی حرکت در شبکه معابر شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران به تصویب رسید.
وی در ادامه افزود: همچنین طی مطالعات این طرح پس از برداشت احجام ترافیک و شبیه سازی وضعیت های موجود به پیشنهاد مشاور ترافیک منطقه و پس از مقایسه شاخص های حمل و نقل ترافیک و تحلیل مشکلات اجرایی و مزایا و معایب آن ها مقرر گردید سراسر خیابان مالک اشتر از 20 متری نظامی تا خیابان رودکی به صورت یک طرفه غرب به شرق عمل نماید.
وی خاطر نشان کرد: با هماهنگی و رایزنی های انجام شده با پلیس راهور برای استمرار نیروهای اجرایی و تعویض المان ها و تابلوها ی ترافیکی و انتظامی به زودی این معبر یکطرفه می شود./ف