از ازدواج سنتی دیروز تا شناخت همسرگزینی آزاد امروز
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، وقتی به گذشته نگاهی می اندازیم تنها دغدغه والدین به هنگام بزرگ شدن فرزندان ازدواج و تشکیل خانواده بود اما امروزه نوجوانان و جوانان برای ازدواج منتظر تصمیم خانواده ها و روش های سنتی نمی مانند و بیش از اینکه حتی سن عقلی شان برای ازدواج مناسب باشد گاه به منظور شناخت از طرف مقابل، درگیر دوستی های خیابانی می شوند که تأثیر مخرب آنها تبعات اجتماعی و روحی بسیاری برای خود و خانواده به دنبال دارد.
جعفر بای با اشاره به اینکه دوستی های خیابانی یکی از روش های کسب اطلاعات غلط و آگاهی ناقص در پدیده ازدواج است گفت: این نوع دوستی هرگز نمی تواند زمینه ساز خانواده موفق در آینده شود.
وی افزود: جوانان نسبت به گذشته دارای حجم اطلاعاتی بالا هستند اما آگاهی آنان از بار محتوای مناسبی برخوردار نیست و همین امر مانع از تأثیرگذاری آگاهی آنان در این راستا خواهد بود.
بای در پایان خاطر نشان کرد: تنها 10 درصد از ارتباطاتی که قبل از ازدواج در میان دختران و پسران وجود دارد به ازدواج منجر شده و در 90 درصد باقی این ارتباطات قطع خواهد بود.
گفتنی است؛ اگر چه دوران بلوغ و هیجانات در نوجوانان و جوانان سبب گرایش آنان به این امر می شود اما باید دانست که گاه این هیجانات خود می تواند سبب بسیاری از انحرافات و ناهنجاری هایی باشد که مهمترین دلیل آن در عدم آگاهی خانواده ها نسبت به فرزندان و بخصوص دختران است. البته الگوبرداری نادرست رسانه ها در گرایش دختران و پسران در این امر بی تأثیر نبوده که اگر جوانان بدانند آنچه می بینند واقعی نیست قطعا آثار سوء آن مشخص شده و به این دوستی ها کشیده نخواهد شد./ز