رییس ستاد استانی برنامه پزشک خانواده مازندران:
کل مازندران به زودی تحت پوشش پزشک خانواده قرار می گیرد
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب­دا؛ دکتر محمدرضا میرزایی گفت: تا خردادماه سال جاری بیش از 137 هزار ویزیت جاری و بیش از 150 هزار ویزیت پایه در استان مازندران انجام گرفته است.

وی افزود: رقم ویزیت های جاری نشان می دهد مردم استان یادگرفته اند که برای رفع مشکلات درمانی خود باید به پزشک خانواده رجوع کنند.

وی ادامه داد: اگر برخی از مشکلات پرداختی رفع شود استان مازندران برای اجرای سراسری برنامه پزشک خانواده دیگر هیچ مشکلی نخواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: متوسط مراجعه مردم به پزشکان خانواده در استان حدود 12 تا 15 نفر در روز بوده که 74 درصد از این افراد دارو ویزیت شده و 9 درصد به آزمایشگاه ها، 5/2 درصد به رادیولوژی ها و 4 درصد به متخصصان ارجاع شده اند.

وی از قرارداد 308 پزشک با بیمه سلامت و 256 پزشک مازندرانی با تامین اجتماعی خبر داد و گفت: در حال حاضر علاوه بر مراکز خصوصی و دولتی 50 مرکز معین استان در زمینه برنامه پزشک خانواده فعالیت دارند و نظام ارجاع نیز در سطح استان شکل گرفته است.

وی با اعلام این که فرمت کار با بخش خصوصی در استان در حال طراحی بوده و همزمان برنامه پزشک خانواده در روستا 100 درصد در حال اجراست، تصریح کرد: از اردیبهشت ماه سالجاری تاکنون 250 هزار نفر از هم استانی ها به پزشک خانواده مراجعه کرده اند و هر روز در سامانه الکترونیک استان حدود 3000 نفر ثبت نام داریم./ع2