عضو کميسيون اجتماعي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
پرونده‌هاي "اسيدپاشي" روي ميز کميسيون اجتماعي قرار گرفت
سالار مرادي در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، با اشاره به پديده اسيدپاشي که گاها در گوشه و کنار کشور رخ مي‌دهد، گفت: اين موضوع يک پديده مضموم بوده و بايد پيگيري شود.

وي افزود: مسئله اسيدپاشي مي‌تواند به عنوان تهديد امنيت اجتماعي  تلقي شده و جنبه رواني داشته باشد، به عبارتي امنيت رواني جامعه را سلب کند.

عضو کميسيون اجتماعي مجلس خاطرنشان كرد: پديده اسيدپاشي که در حال تکرار است، به صورت جدي در دستور کار اين کميسيون قرار نگرفته و به صورت عمومي توسط برخي نهادها پيگيري شده است.

مرادي گفت: کميسيون اجتماعي آمادگي دارد پديده اسيدپاشي را به عنوان يک پديده اجتماعي بررسي و اقدامات لازم را انجام دهد.

وي تصريح کرد: وزارتخانه‌هاي کشور و دادگستري به عنوان دستگاه‌هاي دخيل در قبل از وقوع جرم و وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعي به عنوان وزارتخانه بعد از وقوع جرم در اين راستا نقش داشته و مجلس مي‌تواند از آنها توضيح بخواهد.

نماينده سنندج اضافه کرد: سازمان بهزيستي به عنوان متولي اصلي اين موارد زيرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي بوده و مسئوليت مستقيم در اين امر دارد.

عضو کميسيون اجتماعي در ادامه به حادثه اخير اسيدپاشي در استان قزوين توسط پدر خانواده اشاره کرد و گفت: در صورتي که فرد مجروح به سن قانوني رسيده باشد، به عنوان زن بدسرپرست و در صورتي که به سن قانوني نرسيده باشد، فرزند بد سرپرست مورد حمايت بهزيستي قرار خواهد گرفت.

ناگفته نماند سالار مرادي عضو کميسيون اجتماعي از پيگيري پرونده اين حادثه خبر داد و اظهار داشت: با پيگيري باشگاه خبرنگاران پرونده مذکور را بعد از تعطيلات مجلس به صورت پرونده خاص پيگيري خواهيم کرد.
انتهاي پيام/